20 Nisan 2013 Cumartesi

Hediye kurabiye seti çekilişi

Bugün çok güzel bir haberim var :)
Takipçilerimizden birine arabalı butik kurabiye seti hediye ediyoruz. İsimler istediğiniz gibi yazılacaktır. Şartlar Facebook'ta ve Twitterda beğenip sayfayı paylaşmanızda blog izleyicisi olmanız. Bunları yaptıktan sonra da yorum bırakmanız. Çekiliş Ayrıntıları ve katılım için şuraya tık :)
Herkese bol şanslar :)

19 Nisan 2013 Cuma

Gelin damat kurabiyeleri

Hepimiz nikahlara katılıp klasik nikah şekerlerinden almışızdır. Peki bu nikah şekerlerini aldıktan sonra ne yapıyoruz? Tabiki çöpü boyluyor maalesef. Nikah şekeri olarak bizim daha güzel bir fikrimiz var. Nikah kurabiyeleri! Gelin ve damat modeli ile gerçekten çok şık :) Eminim bütün misafirler bu nikah kurabiyelerine bayılacaklar. Bakalım nasıl olmuş lezzetli gelin ve damadımız :)
Bu arada tabiki bu modellere bağlı kalmak zorunda değiliz aklınızdaki hayalinizdeki her türlü kurabiyeyi yapıyoruz bize bir mail atmanız yeterli hemen geri dönüş yapacağız.

Bebek kurabiye seti

Bugün bol bol yazı yazmaya karar verdim boş vaktim varken :)
Kısa bir süre yaptığımız bebek kurabiyelerinin fotoğraflarını çekmiştim. Tek çeşit değil de iki üç çeşit olsun dedik. Böylece maviş bebek kurabiye seti yaptık. Siz de bize ulaşın daha güzelleri sizin olsun ;)

Nişan kurabiyeleri

Dün doğum günü kurabiyelerini hazırlarken yeni siparişlerimiz olan nişan kurabiyelerini de yapmaya başladık. Birkaç tanesini tamamlayıp poşetleyince hemen fotoğrafladım ve sizlerle paylaşmak istedim. Elif ve Tarık'ın pembe şirin nişan kurabiyelerini biz çok beğendik. Bakalım siz de beğenecek misiniz.
Elif ve Tarık çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz :)


18 Nisan 2013 Perşembe

Yeni siparişler

Merhaba :)
Yoğun bir günün sonunda gecenin geç saatlerinde herkes uyurken bugün tamamladığım kurabiyeleri sizlerle paylaşayım dedim. Bugün ve dün oldukça yoğun geçti özellikle kurabiye çalışmaları bakımından :) çok yakında bir çekiliş yapacağız bu yüzden örnek modeller oluşturduk bunları yaptık ama henüz fotoğraflayamadık. Yarın sabah fotoğraflarını da çekeceğiz. Örnek modeller dışında bugün yani 19 Nisan doğumlu ikizlerimiz Kaan ve İdil'e doğum günü kurabiyeleri hazırladık. Kaan'ın kurabiyeleri taraftarı olduğu takımın renklerinden oluşuyor. İdil'inkiler ise bu ara gençler arasında oldukça popüler olan One Direction grubunun ismi yazılı kurabiyelerden. Fotoğrafları da ekliyorum ve beğeninize sunuyorum. Veee sonunda uykuya gidiyorum :)



8 Nisan 2013 Pazartesi

Butik kurabiye nasıl yapılır?

Merhaba :)
Bu yazımızda butik kurabiyelerin nasıl yapıldığını anlatacağım. Bu merak edilen birşey diye düşünüyorum. Umarım aradığınızı bulabilirsiniz ;)
Öncelikle butik kurabiye yapmak için tabiki kurabiye hamuru yapmamız gerekiyor. Hamurun pürüzsüz olması ve pişerken yayılmaması gerekir. Hamura istediğiniz aromayı katabilirsiniz.
Gelelim en önemli olan süsleme kısmına. Bunun için tabiki şeker hamuruna ihtiyacımız var. Eğer profesyonel değilseniz kötü sonuçlarla karşılaşmamak için hamuru hazır almanızı tavsiye ediyorum. Şeker hamuru markası sorarsanız Türkiye'de tek helal sertifikası olan marka Şeker&Sugar öneriyorum. Eveeettt hamuru yaptınız, renk renk şeker hamurlarınız da var. Sırada şimdi kurabiye kalıplarımız var :) İstediğiniz gibi kalıplar alıp hamur ve şeker hamurunu buna göre kalıpla kesip süsleyebilirsiniz. Resimlerde gördüğünüz gibi değişik kalıplar var. Hamuru kesip pişirdiniz, şeker hamurunu kestiniz. Şimdi sıra birbirine yapıştırmakta. Bunun için ince bir fırçayla hamura biraz sürüp şeker hamurunu yapıştırın. Bundan sonrası ise sizin hayal gücünüze kalmış :)
Hadi kolay gelsin :)
Eğer yok ben böyle şeylerle uğraşamam diyorsanız biz özenle size yapıp gönderebiliriz.
Bize bir mail atmanız yeterli :)



4 Nisan 2013 Perşembe

Şirin kurabiyeler

Yine farklı butik kurabiye çeşitleri :)
Siz hayal edin biz yapalım :)

Butik kurabiye örnekleri

Bunlar da çeşitli butik kurabiye örnekleri...
İlham vermesi açısından ekliyorum. Daha çok çeşit koyacağız.

Hediyelik kurabiyeler

Hayalinizdeki kurabiyelerin resimlerini bize gönderin aynısını yapalım veya aklınızdaki tasarımı bize anlatın en güzel şekilde kurabiyelerinizi oluşturalım.
Nişan, nikah, kına gecesi için kurabiyeler, diş kurabiyeleri, doğum gününe özel kurabiyeler, sevgiliye eşinize özel kurabiyelerinizi tek tek özenerek yapıyoruz.
Kurabiyelerimizin hepsi el ile en güzel şekilde yapılmaktadır.
Ayrıca kurabiyelerinize istediğiniz aromayı katabiliriz.
Kurabiyelerimizde yalnızca görsellik değil lezzet de bizim için çok önemlidir.
Fiyat için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Kurabiye sipariş adeti en az 15 dir.